مسعود معاونی

مشاوره دیجیتال مارکتینگ و برندینگ

طراحی انواع وب‌سایت‌های وردپرسی

سئو وب‌سایت و طراحی استراتژی بازاریابی

تولید محتوا و اجرای پلن‌های بازاریابی محتوایی

وبلاگنویسی حرفه‌ای

آموزش مهارت‌های کاربردی

مسعود معاونی

مشاوره دیجیتال مارکتینگ و برندینگ

طراحی انواع وب‌سایت‌های وردپرسی

سئو وب‌سایت و طراحی استراتژی بازاریابی

تولید محتوا و اجرای پلن‌های بازاریابی محتوایی

وبلاگنویسی حرفه‌ای

آموزش مهارت‌های کاربردی

باز کردن منو
نوشته بلاگ

آشنایی با فناوری های پرداخت

پیشرفت در فناوری های پرداخت پول نقش مهمی در افزایش کیفیت زندگی روزمره مردم دارد . فناوری های جدید همواره فرصت ها و چالش هایی را ایجاد می کنند . همواره سرعت به عنوان یک آیتم کلیدی برای استفاده از فناوری های جدید پرداخت وجه مطرح بوده است و از طرفی تامین امنیت و قابلیت اعتماد هم دارای اهمیت ویژه ای می باشد .
امروزه همه محققین به دنبال ارائه راه حل های برای حذف پول فیزیکی از تجارت و اقتصاد می باشند . آن ها برای تحقق این هدف استفاده از روش های الکترونیکی را پیشنهاد می کنند و برای تامین امنیت این روش ها به کارگیری کارت های اعتباری و اطلاعات بومتریک را پیشنهاد می کنند .
روند پرداخت الکترونیک از سال ۱۹۶۰ آغاز گردید و در تکامل و پیشرفت تجارت الکترونیک نقش غیر قابلل انکاری را داشته است . هدف ما در این پست این است که به معرفی انواع روش های پرداخت در معاملات بپردازیم . شکل زیر روند تکاملی روش های پرداخت را به خوبی نمایش می دهد .
پرداخت های الکترونیکی
در روش JW که در واقع همان روش پرداخت سنتی است هم فروشنده و هم خریدار نیاز است که در محل معامله حضور داشته باشند . در مدل ۳E با استفاده از کارت های اعتباری و چک های الکترونیکی ، پرداخت به صورت غیر خضوری صورت می پذیرد . این روش از مکانیزم های مختلف پرداخت الکترونیکی بهره می برد . با پیشرفت تکنولوژی های بی سیم روش های پرداخت الکترونیک هم رشد قابل توجه ای داشته اند . به مرور زمان احساس نیاز به پول های بین المللی که برای همه کشورها قابل دسترسی باشد مطرح گردید . بیت کوین و لیت کوین به سرعت در فضای مجازی مطرح شدند ولی اشکال اساسی آن ها این بود که هیچ کس بر این پول ها نظارت نمی کرد و این موضوع می توانست مورد سوء استفاده کلاهبرداران قرار گیرد . کلاهبرداران می توانستند برای فعالیت های غیرقانونی خود از این پول ها بهره ببرند .
با توجه به شرایط فوق بسیاری از نهادها و شرکت ها به دنبال توسعه روش های Peer to Peer بودند تا با بهره گیری از گوشی های هوشمند انتقال و تبادل پول مجازی را سریع تر و امن تر نمایند . در سال ۱۹۷۷ در فنلاند اولین زمزمه های بانکداری الکترونیک به وسیله SMS شنیده شد . از آن روز برنامه های بانکداری مرتبط با گوشی های هوشمند رشد زیادی داشته اند . البته هم زمان با این رشد کار هکرها در یافتن طعمه هایشان آسان تر شده است .
در اکتبر ۲۰۱۴ ، شرکت Apple به معرفی تکنولوژس جدیدی پرداخت . در این دستگاه های جدید به کمک آنتن های NFC با یک ترمینال Pos ارتباط برقرار می شود . در واقع گوشی هوشمند دارای تکنولوژی  NFC اطلاعات حساب بانکی کاربر را در اختیار دارد و با نزدیک شدن به دستگاه NFC خوان مبلغ مربوطه را از حساب شما کسر می کند . در این شیوه معمولا از اثر انگشت برای تایید هویت استفاده می شود .
دستگاه NFC خوان
 پیشرفت های زیادی در روش های پرداخت در سالیان اخیر به وقوع پیوسته است اما از لحاظ مشتریان هنوز این روش ها کامل و امن نمی باشند . طبق آمار در سال ۲۰۱۵ ، ۶۷% از مردم اعلام کردند که ترجیح می دهند تا از پول نقد برای معاملات خود استفاده کنند و این نشان می دهد هنوز چالش های زیادی در راه پرداخت های غیر حضوری وجود دارد .

نویسنده و گردآورنده : مسعود معاونی
منبع :اینجا کلیک کنید
تاریخ انتشار : ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶
کد مطلب : A05021396.1

https://telegram.me/moaveni_ir
Write a comment