زمان مطالعه تقریبی: ۳ دقیقه
Google Glass
Google Glass یک گجت پوشیدنی است که مشابه یک عینک می باشد و به دستگاه های اندرویدی می تواند متصل شود و به کاربر درباره محیط اطراف و زمینه مرتبط با آن اطلاعاتی را می دهد . Google Glass یک تجربه واقعی از تصاویر و اصوات را بر اساس مکان ارائه می دهد . شما می توانید به عنوان یک کاربر استفاده کننده از این تکنولوژی پس از ورود به یک فرودگاه ، اطلاعاتی را به صورت خودکار درباره پرواز ها دریافت کنید .
کاربر این امکان را خواهد داشت که دستگاه را به صورت دستی و حتی با حرکت چشم کنترل نماید . از آن جا که Google Glass هماهنگ با نسخه های مختلف اندروید هماهنگ می باشد ، امکان بهینه سازی و اجرای برنامه های متفاوت بر روی آن وجود دارد . این عینک از WiFi ؛ بلوتوث و یک دوربین برای گرفتن عکس و فیلم تشکیل شده است . گوگل ایکس(Google X) که در واقع یک آزمایشگاه فوق پیشرفته ، مرتبط با تکنولوژی های آینده می باشد در سال ۲۰۱۲ کار خود را بر روی پروژه Google Glass شروع کرده است . این شرکت دستگاه و تجهیزات مختلفی را در سال ۲۰۱۳ تولید و عرضه کرده است .
Google Glass به زودی در کاربردهای مراقبت های بهداشتی به کار خواهد رفت . در نسل جدید این تجهیزات یک برنامه قرار داده شده است که با استفاده از جستجو چهره مبتنی بر ابر(Cloud) ، عکس بیماران از بانک اطلاعاتی استخراج می شود و اطلاعات فرد بیمار به مراقب سلامت و یا پزشک منتقل می شود . این نرم افزار هم چنین قابلیت یادداشت کردن اطلاعات و هشدارها را دارد و هم چنین می تواند اطلاعات مکانی بیماران را ثبت نماید .قابلیت های واقعیت افزوده به پزشکان در حین عمل جراحی آمار ها و اطلاعات ضروری را می دهد و در صورت لزوم امکان شبیه سازی موقعیت ها و پیش بینی نتایج آینده نیز فراه می باشد . هم چنین در این تجهیزات قابلیت ضبط صدا و تشخیص صدا براساس الگوریتم های پردازش زبان طبیعی وجود خواهد داشت .
آن چه مسلم است این تکنولوژی هنوز به مرحله بلوغ خود نرسیده و دارای کاستی ها و ضعف های فراوانی می باشد . در آینده نه چندان دور مباحث زیادی را درباره این تکنولوژی خواهیم شنید .
نویسنده و گردآورنده : مسعود معاونی
منبع : مطلاعات شخصی
تاریخ انتشار : اول اردیبهشت ماه ۱۳۹۶
کد مطلب :A010296.1

https://telegram.me/moaveni_ir